Skip to main content

CONTACT

Als je in onderstaande tekst het antwoord op je vraag niet kunt vinden, mail dan naar webwinkel@weefnetwerk.nl. Vermeld in de e-mail naast je vraag duidelijk je naam, adres, telefoonnummer en indien van toepassing je lidnummer van Weefnetwerk. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

VEELGESTELDE VRAGEN

OVER CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

 1. Ik kan niet online betalen of inschrijven, maar wil me wel inschrijven voor een activiteit of cursus. Kan dat?

  Stuur een mail met je met als titel “Inschrijving” en dan de naam van de activiteit of de cursus waarvoor je je wil inschrijven naar cursus@weefnetwerk.nl .

  Vermeld in de mail, wat de reden is waarom je niet kunt inschrijven via de webwinkel. Er wordt contact met je opgenomen om je verder te helpen. Voor een vlottere afhandeling is het handig als je ook je telefoonnummer vermeld.

 2. Ik wil mijn inschrijving voor een activiteit of cursus annuleren. Kan dat?
  Stuur een mail naar webwinkel@weefnetwerk.nl. Vermeld in de e-mail duidelijk de naam en datum van de activiteit waarvoor je wilt annuleren en daarnaast  je naam, adres, telefoonnummer en indien van toepassing je lidnummer van Weefnetwerk.
  In sommige gevallen kan je geld terug krijgen, zie hiervoor de Algemene voorwaarden.

 3. Kan ik een getouwtje huren?

  WEEFNETWERK biedt leden bij het volgen van een beginnerscursus van WEEFNETWERK de gelegenheid een 4 schachts getouw, de Erica van Louet, te huren voor de duur van de cursus. De prijs hiervoor bedraagt € 15,– per maand. Daarnaast wordt een borg van € 50,– in rekening gebracht. Na inlevering van het getouw (in goede conditie) wordt dit bedrag geretourneerd. Het huren van een getouw voor een cursus is mogelijk via een link op de betreffende cursuspagina.

 4. Ik wil meer mensen inschrijven voor een bepaalde activiteit. Hoe doe ik dat?
  Doorloop voor ieder van deze mensen steeds het volledige bestelproces inclusief betaling.  Vul bij het afrekenen niet je eigen gegevens in, maar telkens de naam, adres- en bereikbaarheidsgegevens van degene voor wie je de inschrijving regelt. Reken af zoals je normaal zou doen. Zo weten wij voor wie de inschrijving bedoeld is.

 5. Ik heb betaald maar geen bevestiging van inschrijving ontvangen, wat nu?
  Stuur een mail naar webwinkel@weefnetwerk.nl met als titel “Geen bevestiging van inschrijving ontvangen” en vermeld daarin je naam, de naam van de activiteit of de cursus waarvoor je je hebt ingeschreven en bij een cursus ook altijd de cursuscode. Wij kijken dan wat er fout is gegaan en nemen de daarbij passende actie.

OVER LID WORDEN

 1. Wanneer kan ik gebruik maken van de gereduceerde ledenprijs voor een cursus?
  Als je tegen ledentarief wil deelnemen aan een cursus, moet je lid zijn op de uiterste inschrijfdatum van de betreffende cursus en vervolgens ook gedurende de hele cursusduur. Als je lidmaatschap afloopt voordat de cursus is afgerond, dan ben je Weefnetwerk alsnog het verschil tussen de ledenprijs en de normale prijs verschuldigd.

 2. Krijg ik het blad “WEVEN” met terugwerkende kracht toegestuurd als ik kies voor een lidmaatschap dat één of meer maanden geleden ingaat?
  Indien er tussen de startdatum van je lidmaatschap en de datum waarop je dat lidmaatschap bent aangegaan nummers van de WEVEN zijn verschenen, dan worden die alsnog naar je opgestuurd.

 3. Hoe kan ik een lidmaatschap van WEEFNETWERK cadeau geven?
  Neem hiervoor contact op met de ledenadministratie via ledenadministratie@weefnetwerk.nl

 4. Ik ben student. Kan ik korting krijgen op een lidmaatschap van WEEFNETWERK?
  Ja, maar dit is niet mogelijk via de WEEFNETWERK webwinkel. Meer informatie en een inschrijfmogelijkheid vind je HIER

 5. Een gezinslid van mij is lid van WEEFNETWERK. Kan ik korting krijgen op een eigen lidmaatschap van WEEFNETWERK?
  Ja, maar dit is niet mogelijk via de WEEFNETWERK webwinkel. Meer informatie en een inschrijfmogelijkheid vind je HIER

 6. Ik wil lid worden maar woon in het buitenland. Kan dat?
  Ja, maar dit is niet mogelijk via de WEEFNETWERK webwinkel. Hiervoor geldt ook een aangepast tarief. Meer informatie vind je HIER

OVER WEEFNETWERK

Deze webwinkel is onderdeel van de Weefnetwerk website. Weefnetwerk is een vereniging met als doel de bevordering & vernieuwing van het ambacht weven. Dit is mogelijk door de enthousiaste inzet van leden die zich als vrijwilliger sterk maken voor de vereniging.
 
Bedrijfsnaam: WEEFNETWERK
Vestingingsadres (let op, dit is géén contactadres): Geertebolwerk 26, 3511XA Utrecht
BTWnummer: als vereniging zijn wij niet BTW plichtig. 
KVKnummer: 08164742