CONTACT

Als je in onderstaande tekst het antwoord op je vraag niet kunt vinden, mail dan naar webwinkel@weefnetwerk.nl. Vermeld in de e-mail naast je vraag duidelijk je naam, adres, telefoonnummer en indien van toepassing je lidnummer van Weefnetwerk. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

VEELGESTELDE VRAGEN:

 1. Ik kan niet online betalen, maar wil me wel inschrijven voor een activiteit of cursus. Kan dat?
  Ja. Stuur een mail met je met als titel “Inschrijving” en dan de naam van de activiteit of de cursus waarvoor je je wil inschrijven naar penningmeester@weefnetwerk.nl
  In deze mail vermeld je:
  • de cursus of de activiteit waarvoor je wilt inschrijven
  • bij een cursus de cursuscode
  • in het geval van de Landelijke Weefdag ook de groep waarvoor je wilt inschrijven
  • je naam
  • je adres
  • je telefoonnummer
  • indien je lid bent, je lidmaatschapsnummer
  Maak dezelfde dag het inschrijvingsgeld over naar rekeningnummer
  NL71ABNA 0489 9392 01 ten name van WEEFNETWERK onder vermelding van de evenementnaam of cursuscode + je naam en indien mogelijk je lidmaatschapsnummer.
  Je ontvangt een bevestiging als het geld bij de vereniging op de rekening staat en je inschrijving gelukt is. Indien het evenement of de cursus het maximale aantal deelnemers heeft bereikt voordat het geld bij ons binnen is, vervalt je inschrijving. We storten het eventueel betaalde bedrag dan uiteraard terug.

 2. Ik wil mijn inschrijving voor een activiteit of cursus annuleren. Kan dat?
  Ja. Stuur een mail naar webwinkel@weefnetwerk.nl. Vermeld in de e-mail duidelijk de naam en datum van de activiteit waarvoor je wilt annuleren en daarnaast  je naam, adres, telefoonnummer en indien van toepassing je lidnummer van Weefnetwerk.
  In sommige gevallen kan je geld terug krijgen, zie hiervoor de Algemene voorwaarden.

 3. Kan ik een getouwtje huren?
  Weefnetwerk biedt leden bij het volgen van een beginners cursus van Weefnetwerk de gelegenheid een 4 schachts getouw, Erica van Louet, te huren. De prijs hiervoor bedraagt € 15,– per maand. Daarnaast wordt een borg van € 50,– in rekening gebracht. Na inlevering van het getouw (in goede conditie) wordt dit bedrag geretourneerd. Voor de huur van een Erica kan een verzoek ingediend worden bij de Landelijke Cursuscoördinator via e-mailadres cursus@weefnetwerk.nl

 4. Ik wil meer mensen inschrijven voor een bepaalde activiteit. Hoe doe ik dat?
  Doorloop voor ieder van deze mensen steeds het volledige bestelproces inclusief betaling.  Vul bij het afrekenen niet je eigen gegevens in, maar telkens de naam, adres- en bereikbaarheidsgegevens van degene voor wie je de inschrijving regelt. Reken af zoals je normaal zou doen. Zo weten wij voor wie de inschrijving bedoeld is.

 5. Ik heb betaald maar geen bevestiging van inschrijving ontvangen, wat nu?
  Stuur een mail naar webwinkel@weefnetwerk.nl met als titel “Geen bevestiging van inschrijving ontvangen” en vermeld daarin je naam, de naam van de activiteit of de cursus waarvoor je je hebt ingeschreven en bij een cursus ook altijd de cursuscode. Wij kijken dan wat er fout is gegaan en nemen de daarbij passende actie.

OVER WEEFNETWERK

Deze webwinkel is onderdeel van de Weefnetwerk website. Weefnetwerk is een vereniging met als doel de bevordering & vernieuwing van het ambacht weven. Dit is mogelijk door de enthousiaste inzet van leden die zich als vrijwilliger sterk maken voor de vereniging.
 
Bedrijfsnaam: Weefnetwerk
Vestingingsadres (let op, dit is géén contactadres): Geertebolwerk 26, 3511XA Utrecht
BTW nummer: als vereniging zijn wij niet BTW plichtig. 
KVK nummer: 08164742